sommerskydning

Bueskydning Danmark sommerskydning

sommerskydning

13. september 2022
Så er endnu en sæson af sommerskydningen afsluttet, hvor er der efter flere års tilbagegang, nu igen er fuld gang i skydningen og antallet af deltagere er steget meget. Resultaterne kan ses her.

Vi glæder os til at se jer alle igen i 2023, hvor der i foråret vil blive sendt ny invitation ud.

1. april 2022
Så er vi klar til en ny sæson af sommerskydning.

I sommerskydning 2022, arbejder vi videre på det nye koncept som blev introduceret i 2021. Vi ønsker at skabe det bedst mulige koncept for sommerskydningen, så det tilgodeser flere skytter uanset niveau. Det gør vi blandt andet pga. et meget lavt antal deltagere tidligere år. I 2020 deltog 13 skytter i 12 forskellige klasser.

Sommerskydningen vil mere eller mindre foregå som den almindelige sommer- og vinterskydning, bare på andre afstande og med færre klasser. Frem for at være fastlåst i en klasse i forhold til køn, alder, buetype og niveau, kan man til sommerskydning tilmelde sig den afstand man selv ønsker at skyde på.

Skytterne vælger selv afstand og buetype og dyster med alle andre der har valgt det samme uanset alder, køn og klasse. På den måde kommer man til at dyste mod flere der er det samme sted bueskydningsmæssigt som en selv.

Med venlig hilsen Astrid Carstensen